GGD Hart voor Brabant

Blije spruiten aan tafel

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Blije spruiten aan tafel

Heb jij kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud? En wil jij blije spruiten aan tafel die smikkelen van broccoli? Volg dit webinar en ontdek hoe gezond eten met elkaar een feestje wordt!

In het webinar gaan we in gesprek met Cora Derksen, Liesbeth Schoofs en Bernadette van de Akker. Zij geven meesterlijke tips die ervoor zorgt dat je kind gezonder eet. Ook bespreken ze hoe je meer rust aan tafel creëert en als ouder makkelijker om kunt gaan met lastiger eetgedrag. Met als doel: blije spruiten en ouders aan tafel!

Schrijf je nu in voor het webinar. Binnen 60 minuten heb jij toffe inspiratie die je direct kunt toepassen in de praktijk. Vergeet niet om een vraag in te sturen, zodat wij deze kunnen voorleggen aan onze experts.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

We kijken ernaar uit om onze kennis met je te delen.
Presentatie door
Saskia van den Brand - medewerker preventie GGD HvB

Experts

1. Cora Derksen en Liesbeth Schoofs (Diëtisten)
2. Bernadette van de Akker (Orthopedagoog)

Duur
60 minuten

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid Bodeutsch i.bodeutsch@ggdhvb.nl. Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.

Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen.

Deel dit webinar