GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Gezond ouder worden: Verhoog je weerstand

We zeggen wel eens over ziekten: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dat is precies waar de GGD Hart voor Brabant jou mee wil ondersteunen. In de webinarreeks ‘verhoog je eigen weerstand’ nemen we je stap voor stap mee hoe je een hogere weerstand kunt bereiken. Iedere aflevering gaat specifiek in op één onderwerp om je te helpen met kleine veranderingen een mooi resultaat te bereiken.

Aflevering 1: In stapjes je weerstand verhogen
Deze aflevering is een introductie op het thema en geeft een voorzetje op de volgende twee afleveringen. Je leert hoe jouw weerstand werkt in je lichaam en wat een goede weerstand en gezonde leefstijl kunnen brengen. Hiervoor gaan we in gesprek met Stefan Ottenheijm (Integraal arts met expertise in leefstijlgeneeskunde, coaching en homeopathie).

Aflevering 2: Eet en beweeg je gezond
Onze gastspreker Tinie Kardol (Professor aan de Vrije Universiteit van Brussel), en bekend van het boek ''Oud worden is niet voor watjes'', zal jullie meer vertellen over het belang van beweging en wat je precies daarmee kunt doen. Een expert op het gebied van voeding vertelt meer over het belang van vitaminen en mineralen.

Aflevering 3: Slaap en ontspanning
Goed slapen en voldoende ontspanning dragen bij aan een hoge weerstand. Hoe dit precies werkt en wat je kunt doen om dit te verbeteren leer je in deze aflevering van Slaapexpert Paul van Haaren. 

Wij raden je zeker aan om alle drie de afleveringen te volgen om te beoordelen op welk terrein je actie wilt ondernemen om je weerstand te verhogen. Want gezond ouder worden wil toch iedereen!

Je hoeft je maar één keer aan te melden om alle drie de afleveringen te kunnen bekijken. 


Let op: Dit webinar is een herhaling en niet live. Wel kun je live vragen stellen aan onze medewerkers via de chat.
Presentatie door
GGD Hart voor Brabant gezondheidsvoorlichter
Stefan Ottemheijm - integraal arts
Tinie Kardol - expert active ageing, professor aan de Vrije Universiteit Brussel 
Paul van Haaren - Slaapexpert 

Duur
60 minuten

​​​​​​​Kosten
Gratis

Inschrijven?
Schrijf je nu in om de webinar reeks te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van jouw registratie en een link naar alle afleveringen in één e-mail. 

Webinar terugkijken?
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meldt je dan alsnog aan om een terugkijklink te ontvangen.

Privacy
Je ontvangt na afloop van de webinars emails met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen.
Deel dit webinar