GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Corona? Wat moet ik daar mee.. ?
Webinar voor (wijk)professionals

Als professional heb je veel contact met bewoners in de wijk. Met regelmaat hoor je discussies, feiten, fabels en twijfels als het gaat over corona, vaccinaties, testen en de CoronaCheck-app.
Het is belangrijk dat wijkbewoners hun mening en keuzes bepalen op betrouwbare informatie.

De GGD organiseert een webinar waarin veel vragen beantwoord worden. Hoe veel mensen zijn gevaccineerd in mijn gemeente of wijk? Wat is bron- en contactonderzoek? Hoe zit het met zwangerschap en vaccinaties? Waar krijg ik een derde prik of boosterprik en wat is het verschil eigenlijk? Wat moet ik doen bij een besmetting en waar vind ik betrouwbare informatie?

Tijdens het webinar is ook ruimte om overige vragen te stellen!
Presentatie door
GGD Hart voor Brabant gezondheidsvoorlichting

Sprekers: 
✓ Medewerkers GGD Hart voor Brabant

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.Voor vragen kun je contact opnemen met Cindy Maas (ci.maas@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat (privé of openbaar).

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link waarmee je het webinar op een later moment terug kunt kijken.

Duur
+/- 1 uur

Deel dit webinar