GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Help, mijn peuter is in de puberteit!

Van een schattige baby naar een peuter die niks meer wil… Is dit herkenbaar? ‘Lastig gedrag’ en ongehoorzaamheid bij je peuter. Het overkomt alle ouders. Hoe ga je daar mee om? Kun je het gedrag van je peuter negeren? Hoe kun je hier consequent mee omgaan? Peuters laten zien dat ze een eigen persoon zijn met een eigen wil. Dit is een gezonde ontwikkeling, maar dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Niet voor jou als ouder, maar ook niet voor hem of haar. In dit Webinar gaan we in op deze (nieuwe) fase en geven we handvatten hoe je als ouder hiermee om kan gaan.
​​​​​​​
Onderwerpen die aan bod komen zijn: Hoe voorkom je ongehoorzaam gedrag en hoe ga je ermee om? Hoe kun je peuters grenzen leren? En waarom zijn peuters zo leuk?
Presentatie door
GGD Hart voor Brabant en Centrum Jeugd en Gezin

Duur
1 uur

Praktische informatie
Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.Voor vragen kun je contact opnemen met Anouk Jans: a.jans@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken?
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.

​​​​​​​Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen


Deel dit webinar