GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Ieder kind les in de buitenlucht

Lesgeven kan ook in de buitenlucht. Op donderdag 20 oktober organiseert GGD Hart voor Brabant een webinar 'Ieder kind les in de buitenlucht' om je in 60 minuten bij te praten over alle mogelijkheden voor jouw school. Laat je inspireren door voorbeelden uit de praktijk en ontdek hoe je binnen no-time meer lessen kunt geven op je (groene) schoolplein of zelfs in de natuur! Dit webinar is ook geschikt als je werkzaam bent in de kinderopvang! Na 60 minuten weet je: 

  1. hoe je concreet de eerste stappen kunt zetten om lessen in de buitenlucht te geven; 
  1. weet je alles over de subsidiemogelijkheden op het gebied van groen en natuur. Denk aan het ontwikkelen van een groen schoolplein; 
  1. Heb je superleuke voorbeelden gezien van andere scholen in jouw omgeving. 
 
Dit webinar mag je niet missen, want als professional kun jij een waardevolle bijdrage leveren aan een groene en duurzame wereld van morgen! Heb je 20 oktober al andere plannen? Geen probleem. Je kunt het webinar altijd terugkijken na aanmelden. Meld je nu aan!

Presentatie door Saskia van den Brand.
​​​​​​​

Als GGD Hart voor Brabant hebben we hart voor de inwoners van 24 gemeenten in Midden-Brabant en Brabant-Noord. Dit webinar organiseren we in samenwerking met externe partner IVN.
Daniek Bosch junior projectleider zal toelichting geven over de vele mogelijkheden om meer in de natuur te zijn. Vanuit het onderwijs licht regionaal buitenlesleerkracht Marieke Suikerbuik toe hoe je alle voorbeelden toepast in de praktijk.
​​​​​​​
Duur
1 uur

​​​​​​​Voor vragen kun je contact opnemen met s.brand@ggdhvb.nl Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen.

Deel dit webinar