De gezonde sportomgeving, juist nu! 

Online inspiratie-sessie gezonde sportomgeving

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

Online inspiratie-sessie gezonde sportomgeving

Hoe kan jouw vereniging zich voorbereiden op een gezondere sportomgeving voor jong en oud. Hoe kun je nog meer bezoekers naar je kantine trekken, met kleine aanpassingen je assortiment gezonder maken en ook nog eens in aanmerking komen voor een certificaat gezonde sportkantine? Op welke manier kun je het beste je terrein rookvrij maken? En hoe ga je om met het schenken van alcohol? Wij leggen je uit hoe het zit!
 
De onderwerpen die aan bod komen tijdens deze inspiratie-sessie;
1.Wat kan het jouw vereniging opleveren, om aan de slag te gaan met de gezonde sportomgeving?
2.Met welke thema’s kun je aan de slag?
3.Hoe ziet het ondersteuningsaanbod eruit? Je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt rekenen op advies en ondersteuning van ons begeleidingsteam.
4.Wanneer kun je beginnen? NU is het ideale moment! Begin nu met de voorbereidingen en wellicht start jouw vereniging het nieuwe seizoen al met een certificaat op zak.
5.Een sportvereniging die al stappen heeft gezet, aan het woord.
6.Aan de slag met een van de thema’s? Maak nu een afspraak voor een persoonlijk en kosteloos adviesgesprek op jouw vereniging! En graag komen we al in deze zomerperiode bij je op bezoek.
Voor wie?
Voor barmedewerkers, bestuursleden, barcommissies en overige geïnteresseerden van alle sportverenigingen.

Deze inspiratiesessie is ontwikkeld voor verenigingen uit de gemeenten Meierijstad, Uden en Landerd. De inhoud van de inspiratiesessie is ook interessant voor verenigingen uit andere gemeenten. De ondersteuningsmogelijkheden kunnen in jouw gemeente iets anders zijn. Heb je vragen? Neem contact op met je contactpersoon vanuit de GGD, je lokale verenigingsondersteuner of via onderstaand mailadres.

Presentatie door
Irene Walk - Team:Fit
Anja Sijbranda & Kelly de Bont - GGD Hart voor Brabant
Hanneke van Weert - Novadic Kentron

Deze inspiratie-sessie wordt georganiseerd door GGD Hart voor Brabant, Gemeente Meierijstad, Landerd SpoRtZO, GUUS beweegt je, Team:Fit en Novadic Kentron. 

Duur
1 uur. Deze inspiratiesessie is 22 juni live uitgezonden. Dit is een opname van deze inspiratiesessie.

Vragen?
Voor vragen kun je contact opnemen met Geke van Dick (g.van.dick@ggdhvb.nl)