Terugkijken: Kom in beweging tegen Corona

Schrijf je in om de live opname te bekijken.

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk de opname van het webinar

Kom in beweging tegen Corona

Het coronavirus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Aandacht voor gezond eten, voldoende bewegen en mentaal fit blijven, zijn nu extra belangrijk. Leef zo gezond mogelijk, want dan werkt je afweersysteem het beste. Geef zo het coronavirus minder kans om toe te slaan!

Beweeg meer en word fitter
Waarom is het juist in deze tijd zo belangrijk om regelmatig te bewegen? Laten we eerlijk zijn, het merendeel van je dag zitten is niet gezond. Toch is dat iets wat mensen dag in dag uit doen. Het minste wat wij kunnen doen is mensen uitdagen om meer te bewegen en fitter te worden. Maar hoe zorg je er nu voor dat je voldoende beweegt in deze tijden?

Programma
Tijdens het gratis webinar ‘Kom in beweging tegen corona’ geven Guus van den Heuvel, buurtsportcoach, en Roel van de Sande, combinatiefunctionaris, een half uur lang tips, inzichten en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Het webinar vindt plaats op:
donderdag 7 januari 2021 van 08.30 tot 09.00 uur

Aanmelden
Start je jaar én werkdag goed. Het kost je slechts een half uur om allerlei mogelijkheden te ontdekken om meer te bewegen tijdens je dag. Bovendien zijn deze makkelijk en laagdrempelig toe te passen in je dagelijkse routine. Deelname aan het webinar is gratis. Klik op de button hieronder om jezelf aan te melden.Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. 
Presentatie door
GGD Hart voor Brabant ism Guus van den Heuvel en Roel van de Sande van 'S-PORT

Ik ben Guus van den Heuvel, buurtsportcoach in Maaspoort ‘s-Hertogenbosch. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bewust zijn van het belang van een actieve leefstijl. Veel mensen kunnen dit  makkelijker bewerkstellen dan gedacht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, makkelijke tips of gewoon een positieve impuls of beweeggebied? Ik vertel het je graag tijdens het interactieve webinar op donderdag 7 januari 2021.  

Ik ben Roel van de Sande en ik werk als functie van combinatiefunctionaris bij Sport Alliantie Rosmalen Nuland Vinkel. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het beweegaanbod van senioren en peuters/kleuters in de breedste zin van het woord.  In de dagelijkse praktijk zie ik wat een plezier sport en beweging kan brengen. Ik laat je dit dan ook graag zien tijdens het webinar op donderdag 7 januari 2021.

Duur
30 minuten

Contactpersoon: 
Lieke Raaijmakers (lieke.raaijmakers@ggdhvb.nl)

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar