GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Liefdevol opgroeien

Als ouder ben jij belangrijk
Wat geef jij je kind(eren) mee over zelfbeeld, weerbaarheid, vriendschap, liefde, relaties en omgangsregels? Bij het bespreekbaar maken van deze onderwerpen ontwikkelen kinderen zich tot mensen die respect hebben voor zichzelf en anderen. Dat ze zich bewust zijn van eigen en andermans gevoelens, wensen, opvattingen en mogelijkheden. En uiteindelijk dat ze verantwoorde keuzes kunnen maken op het gebied van hun eigen relaties en seksualiteit. Maar deze weg bewandelen is als ouder soms best lastig!
 
We helpen je op weg
Hoe begeleid je als ouder jouw kind op deze reis? Hoe weet je op welk moment je welke informatie moet vertellen?
Tijdens dit webinar nemen professionals je mee in de verschillende aspecten van de relationele en seksuele ontwikkeling van kinderen. Je krijgt informatie en handvatten om je kind hierin te begeleiden. Ook zal er wat verteld worden over De Week van de Lentekriebels, met als thema dit jaar “Weerbaar Online”.
 
Wil je er graag bij zijn? Meld je dan nu aan! Mocht je al een brandende vraag hebben, stel deze dan gerust in het aanmeldformulier (dit is anoniem). We zullen ons best doen om al jullie vragen te beantwoorden.
​​​​
Presentatie
Ilja Oosterbaan (GGD Brabant-Zuidoost) en Belle Barbé

Tijd
20.00 -21.15 uur 

Kosten
Gratis 

Doelgroep
Ouders van Basisschool kinderen

Inschrijven? 
Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt hetwebinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 

Webinar terugkijken?
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.

Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen

Deel dit webinar