GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Mama, papa, waar komen baby's vandaan?

Let op: Dit webinar is een herhaling en niet live. Wel kun je live vragen stellen aan onze medewerkers via de chat. 

Als ouder ben jij belangrijk
Seksuele opvoeding is je kind begeleiden bij de seksuele ontwikkeling.
Je helpt je kind bijvoorbeeld bij het ontdekken van het lichaam, van gevoelens, wat ze wel en niet willen en bij het sluiten van vriendschappen. Door met je kind over seksualiteit te praten laat je zien dat het een onderwerp is waarover gesproken mag worden.
 
Seksuele en relationele ontwikkeling
Bij seksuele ontwikkeling gaat het over meer dan seksualiteit. Het gaat ook over liefde en vriendschap, ontdekken of je een jongen of een meisje bent, aangeven wat je wel en niet wilt en lekker in je vel zitten.
 
We helpen je op weg
Het webinar zal in de vorm van een presentatie gehouden worden. We geven Elsbeth Reitzema van Kenniscentrum Rutgers het woord én gaan in gesprek met een ouder. Allerlei aspecten van de seksuele en relationele ontwikkeling en opvoeding voor kinderen van 0-12 jaar worden besproken. Je krijgt informatie en handvatten om je kind hierin te begeleiden. 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
resentatie door
Elsbeth Reitzema - Rutgers Kenniscentrum Seksualiteit
Karin Spijkers - moeder, ervaringsdeskundige (GGD Brabant Zuidoost)
Denise Meijer - host (GGD West-Brabant)

Duur
60 minuten

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Voor vragen kun je contact opnemen met Lieke Raaijmakers (lieke.raaijmakers@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken. 

Je kunt het webinar gratis volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Privacy
​​​​​​​Je ontvang na afloop van het webinar een e-mail met daarin een terugkijk link en eventueel aanvullende informatie materialen.


Deel dit webinar