GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Mediawijsheid 0-4

De leefomgeving van kinderen medialiseert in rap tempo. Ook bij de allerkleinsten. Of het nu gaat om swipende peuters, dreumesen die op youtube filmpjes kijken of speelgoed dat verbonden is aan het internet: voor kinderen van nu is media een vast onderdeel van het leven. Dat kan voor jou als ouder veel vragen oproepen. Hoe pak je die mediaopvoeding nu het beste aan? ​

In dit webinar gaan we samen met een Lees- en Mediaconsulente van de bibliotheek Midden-Brabant dieper in op mediaopvoeding voor de allerkleinsten. We kijken hoe je jouw kind het beste kunt begeleiden bij mediagebruik en wat belangrijk is voor een goede mediaopvoeding. Aan de hand van de Mediadiamant geven we je heldere informatie en bruikbare tips. Ook is er een chat beschikbaar waarin je live al je vragen kunt stellen. 
Presentatie door
Lees- en mediaconsulente Angela Kuijper-Meulensteen

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.Voor vragen kun je contact opnemen met Giulieta Nalbandyan (g.nalbandyan@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.

Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen

Duur
1 uur

Deel dit webinar