GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Mediawijsheid: Alles wat je als ouder wilt weten - primair onderwijs

Kinderen zitten uren per dag op hun mobiel, tablet of laptop. Voor contact en plezier, maar ook voor school. Opvoeden met media is niet makkelijk! Ouders zijn zelf niet opgegroeid met mobieltjes en sociale media. Ze worstelen vaak met allerlei vragen. Wat doen die kinderen toch online? En hoe lang is gezond? Hoe maak ik goede afspraken over schermtijd? Hoe zorg ik dat ze niet online gaan pesten? Hoe voorkom je online shaming? En misschien wel de moeilijkste: wanneer geef ik mijn kind een smartphone en onder welke voorwaarden? Op 22 mei om 19:30 organiseren we een webinar over mediaopvoeding, bedoeld voor ouders van basisschoolleerlingen.

Freek Zwanenberg van Bureau Jeugd & Media praat je bij over nieuwe ontwikkelingen zoals AI (ChatGPT) en geeft daarnaast praktische tips voor thuis. Bijvoorbeeld over hoe je goede afspraken maakt en zelf het juiste voorbeeld kunt geven. Gedurende dit webinar zal er ruimte zijn voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen.
Presentatie door
GGD Hart voor Brabant gezondheidsbevorderaar
Freek Zwanenberg - Bureau Jeugd & Media 

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je ontvangt na afloop van het webinar een mail met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen. Voor vragen kun je contact opnemen met Kim van Lierop (k.lierop@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om het webinar op een later moment terug te kijken. De terugkijklink zal twee weken beschikbaar zijn. 

Duur
1 uur en 15 minuten

Deel dit webinar