GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Mediawijsheid: Alles wat je als ouder wilt weten - primair onderwijs

Kinderen zitten uren per dag op hun mobiel, tablet of laptop. Voor contact en plezier, maar ook voor school. Opvoeden met media is niet makkelijk! Ouders zijn zelf niet opgegroeid met mobieltjes en sociale media. Ze worstelen vaak met allerlei vragen. Wat doen die kinderen toch online? En hoe lang is gezond? Hoe maak ik goede afspraken over schermtijd? Hoe zorg ik dat ze niet online gaan pesten? Hoe voorkom je online shaming? En misschien wel de moeilijkste: wanneer geef ik mijn kind een smartphone en onder welke voorwaarden? Op 13 november 19:30 organiseren we een webinar over mediaopvoeding, bedoeld voor ouders van basisschoolleerlingen.

Freek Zwanenberg van Bureau Jeugd & Media praat je bij over nieuwe ontwikkelingen zoals AI (ChatGPT) en geeft daarnaast praktische tips voor thuis. Bijvoorbeeld over hoe je goede afspraken maakt en zelf het juiste voorbeeld kunt geven. Let op: dit webinar is eerder al opgenomen. Vragen zullen via de chat worden beantwoord.

​​​​​​​
Dit webinar wordt in samenwerking met CJG Rijnmond, Yunio jeugdgezondheidszorg, GGD Zaanstreek-Waterland en GGD Drenthe gegeven.
Presentatie door
GGD Hart voor Brabant gezondheidsbevorderaar
Freek Zwanenberg - Bureau Jeugd & Media 

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Voor vragen kun je contact opnemen met Kim van Lierop (k.lierop@ggdhvb.nl). 

Let op: kun je niet aansluiten bij het webinar, maar wil je deze wel terugkijken? Schrijf je dan ook in. Je ontvangt dan een persoonlijke terugkijklink die tot 2 weken na het webinar beschikbaar blijft.

Het webinar is vooraf opgenomen. Experts zijn gedurende het webinar actief in de chat. Stel dus gerust al je vragen aan de medewerkers in de chat.

Duur
1 uur en 15 minuten

Deel dit webinar