GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Mediawijsheid: Alles wat je als ouder wilt weten - Voortgezet Onderwijs

Tieners bevinden zich vele uren per dag in de digitale wereld. Ze lijken soms al heel mediawijs maar ze zijn nog kwetsbaar en hebben echt nog begeleiding nodig. Dat is voor ouders vaak lastig omdat ze er zelf niet mee zijn opgegroeid. Hoe maak je duidelijke afspraken over schermtijd en gamen, zonder ruzie te krijgen? Hoe blijf je in gesprek over media? Wat leer je ze over privacy, online veiligheid en hoe geef je het goede voorbeeld? ​

Op donderdag 16 november verzorgt GGD Hart Voor Brabant in samenwerking met Freek Zwanenberg van Bureau Jeugd & Media een webinar over tieners en mediaopvoeding. Freek neemt ouders mee op reis in de digitale wereld van tieners, bespreekt inzichten uit de wetenschap en geeft praktische tips voor thuis. Let op: dit webinar is eerder al opgenomen. Vragen zullen via de chat worden beantwoord.


Dit webinar wordt in samenwerking met CJG Rijnmond, Yunio jeugdgezondheidszorg, GGD Zaanstreek-Waterland en GGD Drenthe gegeven.
Presentatie door
GGD Hart voor Brabant gezondheidsbevorderaar
Freek Zwanenberg - Bureau Jeugd & Media 

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Voor vragen kun je contact opnemen met Kim van Lierop (k.lierop@ggdhvb.nl). 

Let op: kun je niet aansluiten bij het webinar, maar wil je deze wel terugkijken? Schrijf je dan ook in. Je ontvangt dan een persoonlijke terugkijklink die tot 2 weken na het webinar beschikbaar blijft.

Het webinar is vooraf opgenomen. Experts zijn gedurende het webinar actief in de chat. Stel dus gerust al je vragen aan de medewerkers in de chat.

Duur
1 uur en 15 minuten

Deel dit webinar