GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Op weg naar de middelbare school

Je kind zit in groep 7/8 en gaat binnenkort de overstap naar het voortgezet onderwijs maken, een spannende periode! Tijdens dit webinar zullen we ingaan op deze periode, door stil te staan bij het thema prestatiedruk. Het kan namelijk best een uitdaging zijn om jouw (pre)puber voldoende te stimuleren, maar kun je dit ook te veel doen? En hoe zorg je ervoor dat je kind het beste uit zichzelf haalt?
 
Tijdens een tafelgesprek zullen verschillende professionals en ouder(s) hierover met elkaar in gesprek gaan. Ben je benieuwd naar hun tips & tricks? Sluit vooral aan!
Presentatie door
Caecilia Bremers - Medewerker Gezonde Geest GGD Hart voor Brabant

Sprekers
Tika Edel - Orthopedagoog GGD Hart voor Brabant
Eveline Martens - Stagiaire Pedagogiek GGD Hart voor Brabant
Liesbeth Revet - Ouder leerling groep 8


Duur
1 uur

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Voor vragen kun je contact opnemen met k.lierop@ggdhvb.nl. Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.

Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen.

Deel dit webinar