GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Pesten

Let op: Dit webinar is een herhaling en niet live. Wel kun je live vragen stellen aan onze medewerkers via de chat.

​​​​​​​Wordt jouw kind gepest of is jouw kind een pester of meeloper? Of wil je dit voorkomen? In dit webinar gaan we in gesprek over het hoe en waarom van pesten. Als ouder leer je wat plagen en pesten is, en wat het verschil is, welke rollen er zijn bij pesten en waarom kinderen pesten. Ook bespreken we wat je als ouder kunt doen om te voorkomen dat je kind gepest wordt. En hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind geen pester wordt. Daarbij bespreken we hoe je met je kind praat over pesten, hoe je ermee om kunt gaan als je kind pest of
gepest wordt en wat je kunt doen als ouder om je kind te helpen.

Dit webinar is speciaal van ouders van basisschoolleerlingen (4-12 jaar).

LET OP: Het gaat hierbij om een herhaling. Het webinar is eerder opgenomen en wordt opnieuw uitgezonden. Wel is Nettie Nabuurs in de chat aanwezig om live vragen te beantwoorden.
Presentatie door
Sprekers: Nettie Nabuurs & Yvon Dieks
Gesprekleider: Geke van Dick

Duur
1 uur

Praktische informatie
Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.Voor vragen kun je contact opnemen met Lieke Raaijmakers (webinars@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken?
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan toch aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.

​​​​​​​Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen

Deel dit webinar