GGD Hart voor Brabant

Puberbrein onder invloed

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Inschrijven voor

Webinar bekijken

Puberbrein onder invloed

​In dit webinar gaan experts op het gebied van middelenpreventie en opvoeding, in gesprek over de ontwikkeling van het puberbrein en middelengebruik zoals alcohol en drugs. 
Thema's als, weerbaarheid, impulsief gedrag, trends in middelengebruik zoals alcohol, cannabis en andere drugs, en de rol van de ouder(s)/verzorger(s) komen aan bod. In de voorbeelden zoomen de experts in op hoe de kennis toe te passen is in het kader van geen middelengebruik onder de 18 jaar (NIX18).
De tips en tricks zijn echter toepasbaar op allerlei situaties die spelen tijdens de puberteit.
Tijdens het webinar zullen de sprekers ook ingaan op de vragen van kijkers. ​

Dit webinar is speciaal voor ouders van leerlingen in het 1e en 2e jaar van het voortgezet onderwijs. Met dit webinar ben je goed voorbereid op de aankomende periode van je puber.

Presentatie door
​​​​​​​
Daniëlle Ketelaars (Novadic-Kentron)
GGD Hart voor Brabant gezondheidsvoorlichter

Duur
45 minuten

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Voor vragen kun je contact opnemen met k.lierop@ggdhvb.nl.

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.

Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen.

Deel dit webinar