GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Puberbrein onder invloed

​Carnaval staat weer voor de deur, en dat betekent dat je als ouder weer voor een aantal uitdagingen kan komen te staan met je puber. In dit webinar gaan experts op het gebied van middelenpreventie en opvoeding, in gesprek over de ontwikkeling van het puberbrein en middelengebruik zoals alcohol en drugs. 
Thema's als, weerbaarheid, impulsief gedrag, trends in middelengebruik zoals alcohol, cannabis en andere drugs, en de rol van de ouder(s)/verzorger(s) komen aan bod. In de voorbeelden zoomen de experts in op hoe de kennis toe te passen is in het kader van geen middelengebruik onder de 18 jaar (NIX18).
De tips en tricks zijn echter toepasbaar op allerlei situaties die spelen tijdens de puberteit.
Tijdens het webinar zullen de sprekers ook ingaan op de vragen van kijkers. ​

Dit webinar is speciaal voor ouders van leerlingen in het 1e en 2e jaar van het voortgezet onderwijs. Met dit webinar ben je goed voorbereid op de aankomende periode van je puber.

Let op: dit webinar is al eerder uitgezonden en wordt nu automatisch herhaald. Er kan dus niet worden ingegaan op vragen. 

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
​​​​​​​
Daniëlle Ketelaars (Novadic-Kentron)
Kim van Lierop (GGD Hart voor Brabant)
Evelien Specken (GGD Hart voor Brabant)

Duur
45 minuten

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Voor vragen kun je contact opnemen met lieke.raaijmakers@ggdhvb.nl. 

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.

Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen.


Deel dit webinar