GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Mijn puber heeft (g)een ruggengraat, en nu?

Hoe stevig staat jouw puber in zijn schoenen? De puberteit is de tijd waar emoties de overhand kunnen hebben en motivatie soms ver te zoeken is.
​​​​​​​
Je puber moet zich staande houden op school, thuis, online en in de vrijetijdsomgeving. Dat vraagt soms een sterke ruggengraat zodat je gewapend ben tegen tegenslag, stress en prestatie druk. Wat gebeurt er in het hoofd en in de leefwereld van je puber en hoe kan jij als ouder bijdragen aan de ontwikkeling van (g)een ruggengraat?

​​​​​​​Volg dan dit webinar op 21 september 2022 van 19.30 – 20.45 uur.
Presentatie door
Anke van den Brand - Pedagoog GGD Hart voor Brabant
Bart Lonterman - Trainer en adviseur R-Newt

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je ontvangt na afloop van het webinar een mail met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen. Voor vragen kun je contact opnemen met Hanneke Duijkers (h.duijkers@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om het webinar op een later moment terug te kijken.

Duur
75 minuten

Deel dit webinar