Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Ronde tafelgesprek 'Gezonde leefstijl'

De afgelopen weken zijn er onder deze titel webinars geweest over verschillende onderwerpen. We hebben bijvoorbeeld informatie gekregen over hoe we het beste in beweging kunnen blijven, maar ook hoe we zo gezond mogelijk kunnen eten in corona-tijden. Daarnaast hebben we geleerd hoe belangrijk voldoende slaap en ontspanning is, en wat je welbevinden voor rol kan spelen bij hoe je je voelt. 

Tijdens de webinars zijn er veel vragen gesteld. Hier willen we tijdens dit webinar op ingaan. Heb je zelf ook nog vragen? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier of stel ze in de chat tijdens het webinar.
​​​​​​​

Presentatie door
Guus van den Heuvel - 'S-PORT
Susan van Kempen - Leefstijlcoaching Den Bosch
Hoa Bui - Sociom
Hanneke Kuijpers - diëtist

Duur
1 uur

​​​​​​​Schrijf je in
Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 
Voor vragen kun je contact opnemen via webinar@ggdhvb.nl. Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat. 
 
Webinar terugkijken 
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.  


Deel dit webinar