GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Slaap bij jonge kinderen: een introductie

Je kindje laten slapen zonder tranen, het kan! Geen slaaptraining dus, maar vooral kijken wat passend is bij jouw kindje, de huidige (en prenatale) situatie en jullie opvoedstijl. Om lekker te kunnen slapen, is het belangrijk om te kijken waar het gedrag vandaan komt. Ofwel, we brengen de stoorzenders in kaart.
Tijdens dit webinar zul je een introductie op slaap bij het jonge kind (0-4 jaar) krijgen. Wat is slaap bij jongere kinderen eigenlijk en waar kun je op inspelen als ouders. Was het af en toe maar zo simpel als: ogen sluiten en naar dromenland...

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Lieke Raaijmakers - GGD Hart voor Brabant
Lara van der Wielen - Dwarrelaer

Chat:
jeugdverpleegkundigen GGD West-Brabant

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je ontvangt na afloop van het webinar een mail met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen. Voor vragen kun je contact opnemen met Lieke Raaijmakers (lieke.raaijmakers@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt na afloop van het webinar een link om het webinar op een later moment terug te kijken. De terugkijklink zal twee weken beschikbaar zijn. 

Privacy
Je ontvangt na afloop van het webiar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen. 

Duur
45 minuten

Deel dit webinar