Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

"Tranen in mijn buik"
Een webinar over hoe kinderen omgaan met rouw en verlies 

Leren omgaan met verdriet, teleurstelling en pijn hoort bij de opvoeding en het leven. Kinderen die te maken krijgen met een verlies door overlijden zijn voor het begrip hiervan en hun ondersteuning afhankelijk van hun omgeving. Juist de volwassenen om hen heen kunnen het verschil maken. Maar hoe kun je steun bieden aan je kind? In dit webinar helpen we je op weg. 

Het webinar zal in de vorm van een vraaggesprek gehouden worden. Een externe vertrouwenspersoon van de GGD zal in gesprek gaan met een trainingsacteur. Gezamenlijk zullen zij op basis van ervaringen uit de praktijk twee situaties doornemen; ouder met een kind in rouw & leerkracht met kind in rouw in de klas. Naast theoretische informatie over rouw in verschillende leeftijdsfasen zullen zij praktische handvatten bieden om ermee om te gaan. 

Dit webinar is bedoeld voor zowel ouders als professionals (zoals leerkrachten, peuterleidster etc.). 
Presentatie door
Constance Janssen - externe vertrouwenspersonen
Karin Schoones - trainingsacteur 

Duur
45 minuten

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het gratis webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.Voor vragen kun je contact opnemen met Geke van Dick (g.van.dick@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken. 

Deel dit webinar