GGD Hart voor Brabant
Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Wegwijs in mediaopvoeding voor jouw kleintje (0 - 6 jaar)

Van 5 t/m 12 april vinden de Media Ukkie Dagen plaats! Door het hele land wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar.  Voor iedereen geldt; media zijn de hele dag om ons heen. Van ‘s ochtends vroeg, tot ‘s avonds laat worden we omringd door schermen, boeken, luidsprekers en apparaten die onze aandacht vragen. Die media hebben effect op je kind. Door een kind vanaf het begin te begeleiden bij het gebruik van media, creëer je een goede basis voor zowel je kind maar ook voor jezelf als ouder. In dit webinar krijg je tips hoe dit op de juiste manier aan te pakken.

Dit webinar presenteren we in samenwerking met de Noord Oost Brabantse Bibliotheken.

​​​​​​​We organiseren het binnen het samenwerkingsverband van Nederlandse Jeugdgezondheidsorganisaties samen met 
CJG Rijnmond, Yunio jeugdgezondheidszorg, GGD Zaanstreek-Waterland, GGD Kennemerland, GGD Drenthe, GGD IJsselland en GGD West-Brabant gegeven.
Presentatie door
Jong Jong de Vries-Hu (medewerker gezondheidsbevordering GGD HvB)
Sandra van Bruinisse (Noord Oost Brabantse Bibliotheken)

Duur
19.30 - 20.30 uur

Kosten
Gratis 

Doelgroep
Ouders/verzorgers

Inschrijven? 
Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 
Voor vragen kun je contact opnemen met Jong Jong de Vries - Hu (j.hu@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.

Webinar terugkijken?
Wil je graag deelnemen, maar lukt het niet om live aan te sluiten? Meld je dan alsnog aan. Je ontvangt dan na afloop van het webinar een link om het op het later moment terug te kijken.

Privacy
Je ontvangt na afloop van het webinar een email met daarin een terugkijklink en eventuele besproken materialen

Deel dit webinar